What The

Activitats_Màsters_

El passat dilluns 29 de gener, BAU va acollir una conferència de l’estudi What The, dirigida als estudiants de Bau Nit i del Màster en Disseny Gràfic del Centre.

La xerrada portava per títol Disseny conceptual i comunicació visual distintiva i va tractar temes com la cultura del disseny a Holanda, així com l’experiència, influències, treball i visió de What The.

What The és un estudi de disseny multidisciplinar enfocat en la comunicació visual, establert a Amsterdam i fundat per Sara Landeira i Ekhiñe Domínguez després de passar per Thonik, De Designpolitie, What Design Can Do i Twopoints.Net.
What The crea llenguatges visuals distintius de gran poder comunicatiu mitjançant la combinació de sistemes visuals flexibles amb els valors del disseny holandès (conceptual, directe i funcional).
L’estudi està format per Ekhiñe Domínguez -exalumna de Bau Nit- i Sara Landeira amb estudis a Idep.

 

 

What The
Actividades_Masters_

El pasado lunes 29 de enero, BAU acogió una conferencia del estudio What The, dirigida a los estudiantes de Bau Nit y del Máster en Diseño Gráfico del Centro.

La charla llevaba por título Diseño conceptual y comunicación visual distintiva y trató temas como la cultura del diseño en Holanda, así como la experiencia, influencias, trabajo y visión de What The.
What The es un estudio de diseño multidisciplinar enfocado en la comunicación visual, establecido en Ámsterdam y fundado por Sara Landeira y Ekhiñe Domínguez tras su paso por Thonik, De Designpolitie, What Design Can Do y Twopoints.Net.
What The crea lenguajes visuales distintivos de gran poder comunicativo mediante la combinación de sistemas visuales flexibles con los valores del diseño holandés (conceptual, directo y funcional).
El estudio está formado por Ekhiñe Domínguez -exalumna de Bau Nit- y Sara Landeira formada en Idep.

Share