Berto Martínez a les tertúlies del CdeC

Profesorado_Màsters i Postgraus_

[CAT]

La propera tertúlia del Club de Creatius estarà dedicada a la il·lustració. Fidels al format de les nostres trobades, comptaran amb tres destacats il·lustradors de Barcelona. Cada un desvetllarà el seu Top 5 + 1: cinc projectes de comunicació comercial basats en el recurs de la il·lustració, que no siguin seus i els semblin particularment destacables. Més un projecte propi. Així, en una hora i mitja, descobrirem 18 brillants casos d’ús de la il·lustració en contextos publicitaris.

Berto Martínez, coordinador del Postgrau en Il·lustració de BAU, que estarà acompanyat per Javier Royo i Natalia Zaratiegui, té entre els seus projectes favorits el de Les Célestins.

El teatre Les Célestins de Lió (França), un dels més antics d’Europa, va recórrer a la feina de l’il·lustrador francès Thomas Ehretsmann per generar els cartells i elements gràfics de la temporada 2017/2018. Qualitat plàstica, complexitat i virtuosisme tècnic, amb la inquietant iconografia de l’il·lustrador que dóna a la campanya seu caràcter líric, suggerent i poc convencional.

Dimarts 20 de febrer
De 20:00 a 22:00 h.
Fàbrica Moritz Barcelona
No socis 4 euros
Compra d’entrades
Socis CdeC entrada gratuïta

 

 

Berto Martínez en las tertulias del CdeC
Profesorado_Masters y Posgrados_

[CAST]

La próxima tertulia del Club de Creativos estará dedicada a la ilustración. Fieles al formato de nuestros encuentros, contarán con tres destacados ilustradores de Barcelona. Cada uno desvelará su Top 5 + 1: cinco proyectos de comunicación comercial basados en el recurso de la ilustración, que no sean suyos y les parezcan particularmente destacables. Más un proyecto propio. Así, en una hora y media, descubriremos 18 brillantes casos de uso de la ilustración en contextos publicitarios.

Berto Martínez, coordinador del Posgrado en Ilustración de BAU, que estará acompañado por Javier Royo y Natalia Zaratiegui, tiene entre sus proyectos favoritos el de Les Célestins.

El teatro Les Célestins de Lyon (Francia), uno de los más antiguos de Europa, recurrió al trabajo del ilustrador francés Thomas Ehretsmann para generar los carteles y elementos gráficos de la temporada 2017/2018. Calidad plástica, complejidad y virtuosismo técnico, con la inquietante iconografía del ilustrador que da a la campaña su carácter lírico, sugerente y poco convencional.

Martes 20 de febrero
De 20:00 a 22:00 h.
Fábrica Moritz Barcelona
No socios 4 euros
Compra de entradas
Socios CdeC entrada gratuita

 

Share