TDC 63

Activitats_

[CAT]
Del 19 de febrer al 9 de març, els estudiants i professors de BAU podran gaudir d’una selecció dels treballs presentats a l’edició número 63 del Type Directors Club.
Una exposició que ocuparà simultàniament dos espais del Centre: el primer pis i l’aula polivalent de l’edifici A.
Els treballs presentats a aquest concurs estan basats en la tipografia i les seves diferents formalitzacions i aplicacions.

A l’espai polivalent es podran veure alguns dels cartells participants; recordeu que per veure’ls heu esperar els horaris en què a l’espai no hi ha classes.

Al primer pis, la mostra es dividirà en tres apartats i una durada d’una setmana per a cada un d’ells. Iniciarem la mostra amb treballs que hem agrupat sota el genèric de Tipografia aplicada (identitat, papereries, instal·lacions, etc.). La segona setmana estarà dedicada al que hem anomenat Tipografia pura i dura, el disseny de famílies tipogràfiques de tota mena. Per acabar amb una Miscel·lània tipogràfica, on es podran veure aplicacions per a pantalla, títols de crèdit, webs, packaging i alguna que una altra curiositat tipogràfica.

Cartells
Del 19 de febrer al 9 de març
Espai polivalent, edifici A
Tipografia aplicada
Del 19 al 23 de febrer
Primer pis, edifici A
Tipografia pura i dura
Del 26 de febrer al 2 de març
Primer pis, edifici A
Miscel·lània tipogràfica
Del 5 al 9 de març
Primer pis, edifici A

 

 

TDC 63
Actividades_

[CAST]

Del 19 de febrero al 9 de marzo, los estudiantes y profesores de BAU podrán disfrutar de una selección de los trabajos presentados a la edición número 63 del Type Directors Club.
Una exposición que ocupará simultáneamente dos espacios del Centro: el primer piso y el aula polivalente del edificio A.
Los trabajos presentados a este concurso están basados en la tipografía y sus distintas formalizaciones y aplicaciones.

En el espacio polivalente se podrán ver algunos de los carteles participantes; recordad que para verlos debéis esperar a los horarios en los que en el espacio no hay clases.

En el primer piso, la muestra se dividirá en tres apartados y una duración de una semana para cada uno de ellos. Iniciaremos la muestra con trabajos que hemos agrupado bajo el genérico de Tipografía aplicada ( identidad, papelerías, instalaciones, etc). La segunda semana estará dedicada a lo que hemos llamado Tipografía pura y dura, el diseño de familias tipográficas de todo tipo. Para acabar con una Miscelánea tipográfica, donde se podrán ver aplicaciones para pantalla, títulos de crédito, webs, packaging y alguna que otra curiosidad tipográfica.

Carteles
Del 19 de febrero al 9 de marzo
Espacio polivalente, edificio A
Tipografía aplicada
Del 19 al 23 de febrero
Primer piso, edificio A
Tipografía pura y dura
Del 26 de febrero al 2 de marzo
Primer piso, edificio A
Miscelánea tipográfica
Del 5 al 9 de marzo
Primer piso, edificio A

 

Share