The Girl With No Door On Her Mouth

Professorat_

[CAT]
Lúa Coderch, coordinadora del Màster Universitari en Investigació i Experimentació en Disseny de BAU i professora de Llenguatges Audiovisuals II del segon curs del Grau en Disseny, presenta exposició a la galeria Àngels Barcelona.

The Girl With No Door On Her Mouth explora diferents aspectes de la parla i la veu, que van desde la capacitat, o incapacitat, per comunicar, a la concatenació de sons. Per això, l’autora recupera un personatge que va inventar el 2012, el qual li permet explicar qüestions relatives a la veu i la parla. “La noia sense porta a la boca” apareix per primera vegada en llegir un text de la canadenca Anne Carson en què aquesta parla de la nimfa Eco, a qui es va deixar sense veu, però no perquè no pogués emetre sons, sinó perquè només podia repetir el que altres deien, és a dir, que va ser privada de la capacitat de fer sentit, de poder comunicar.

Àngels Barcelona
Pintor Fortuny 27, Barcelona
De dilluns a divendres, de 10:30 a 19:00 h.
Fins el 30 de març de 2018

 

The Girl With No Door On Her Mouth
Profesorado_

[CAST]
Lúa Coderch, cordinadora del Máster Universitario en Investigación y Experimentación en Diseño de BAU y profesora de Lenguajes Audiovisuales II del segundo curso del Grado en Diseño, presenta exposición en la galería Àngels Barcelona.

The Girl With No Door On Her Mouth explora diferentes aspectos del habla y la voz que van desde la capacidad, o incapacidad, para comunicar, a la concatenación de sonidos. Por eso, la autora recupera un personaje que inventó el 2012 y que le permite explicar cuestiones relativas a la voz y el habla. “La chica sin puerta en la boca” aparece por primera vez al leer un texto de la canadiense Anne Carson en el que se habla de la ninfa Eco, a quien se dejó sin voz, pero no porque no pudiera emitir sonidos, sino porqué solo podía repetir lo que otros decían, es decir, que fue privada de la capacidad de dar sentido, de poder comunicar.

Àngels Barcelona
Pintor Fortuny 27, Barcelona
De lunes a viernes, de 10:30 a 19:00 h.
Hasta el 30 de marzo de 2018

 

 

Share