Joan Ros a la London Fashion Week

Alumni_Moda_

[CAT]
Joan Ros, alumni de BAU que està ampliant estudis a Londres, va ser seleccionat entre tots els estudiants del MA Fashion de la Central Saint Martins a presentar col·lecció a la London Fashion Week.

La col·lecció és el seu treball final de Màster i ret homenatge a la classe obrera a partir de l’estètica hard-mod (la primera tribu urbana en la qual el vestuari obrer s’utilitza com a reivindicació i empoderament de classe) construït amb les siluetes i patrons de Cristobal Balenciaga. Les peces estan treballades com Alta Costura però amb reminiscències a l’Streetwear.

Joan Ros va guanyar la beca L’Oréal Professionel i ha tingut com sponsors a Microtex, Alfred Brown i Dr. Martens.

 

Joan Ros en la London Fashion Week
Alumni_Moda_

[CAST]
Joan Ros, alumni de BAU que está ampliando estudios en Londres, fue seleccionado entre todos los estudiantes del MA Fashion de la Central Saint Martins a presentar colección en la London Fashion Week.
La colección es su trabajo final de Máster y rinde homenaje a la clase obrera a partir de la estética hard-mod (la primera tribu urbana en la que el vestuario obrero se utiliza como reivindicación y empoderamiento de clase) construido con las siluetas y patrones de Cristobal Balenciaga. Las piezas están trabajadas como Alta Costura pero con reminiscencias al Streetwear.

Joan Ros ganó la beca L´Oréal Professionel y ha tenido como sponsors a Microtex, Alfred Brown y Dr. Martens.

Share