Mutek # 9

[CAT]
A primers de març tindrà lloc Mutek#9, Festival Internacional de Creativitat Digital que té lloc a Barcelona cada mes de març i que se celebra també en altres països com Canadà (Montreal), Mèxic, Japó, Argentina o els Estats Units.

Cada edició del Festival mostra el més destacat de la creació digital al públic local, tant d’artistes emergents com ja més consagrats, impulsant a més a la comunitat artística local a la qual proporciona una plataforma de prestigi internacional en un entorn de descobriment, experimentació i intercanvi.

L’edició d’aquest any, la novena a Barcelona, està organitzada en diferents seccions: A / Visions (relacions entre imatge i so), Play (concerts íntims), Nocturne (sessions en directe orientades al beat), Experience (jornada intensiva multidisciplinària) i Digi_Lab (plataforma formativa).

Com sembla que alguns dels TFGs que es presentaran aquest any tenen temàtiques relacionades amb les del Festival -música, audiovisuals- l’organització del Festival ha convidat a alguns professors i estudiants de BAU a poder gaudir de les activitats del Mutek # 9.

Un interessant Festival que no t’hauries de perdre si vols prendre-li el pols a la creativitat digital més actual. Un esdeveniment que construeix ponts entre la creativitat i la tecnologia.

Del 7 al 10 de març
Més informació

 

 

Mutek#9
[CAST]
A primeros de marzo tendrá lugar Mutek#9, Festival Internacional de Creatividad Digital, que tiene lugar en Barcelona cada mes de marzo y que se celebra también en otros países como Canadá (Montreal), México, Japón, Argentina o Estados Unidos.

Cada edición del Festival muestra lo más destacado de la creación digital al público local, tanto de artistas emergentes como ya más consagrados, impulsando además a la comunidad artística local a la que proporciona una plataforma de prestigio internacional en un entorno de descubrimiento, experimentación e intercambio.

La edición de este año, la novena en Barcelona, está organizada en diferentes secciones:
A/Visions (relaciones entre imagen y sonido), Play (conciertos íntimos), Nocturne (sesiones en directo orientadas al beat), Experience (jornada intensiva multidisciplinar) y Digi_Lab (plataforma formativa).

Como parece que algunos de los TFGs que se presentarán este año tienen temáticas relacionadas con las del Festival –música, audiovisuales- la organización del Festival ha invitado a algunos profesores y estudiantes de BAU a poder disfrutar de las actividades del Mutek#9.

Un interesante Festival que no deberías perderte si quieres tomarle el pulso a la creatividad digital más actual. Un evento que construye puentes entre la creatividad y la tecnología.

Del 7 al 10 de marzo
Más información

Share