Sowos # 01

Alumni_Audiovisuals_

[CAT]
Un cicle d’antixerrades, una mena de talk show dels de tota la vida en el qual els convidats que aniran passant pel “programa” seran persones del món creatiu. La premissa? Deixar de banda la serietat que de vegades acompanya aquest tipus de xerrades, convertint-lo en una mena de Esta noche cruzamos el Mississippi versió 2018.

En aquesta primera edició participaran els components de l’estudi creatiu Device i la il·lustradora Malika Favre; una activitat gratuïta al voltant del disseny i la creativitat però des d’un punt de vista més divertit i interactiu amb el públic.

Un esdeveniment organitzat per Sebastián Baptista, alumni de BAU que va cursar el Màster en Motion Graphics.

Dijous 15 de març
A les 20:00 h
Imagin cafè
Pelai 11, Barcelona

Facebook

 

 

Sowos#01
Alumni_Audiovisuales_

[CAST]
Un ciclo de anticharlas, una especie de talk show de los de toda la vida en el que los invitados que irán pasando por el “programa” serán personas del mundo creativo. ¿La premisa? Dejar de lado la seriedad que a veces acompaña a este tipo de charlas, convirtiéndolo en una especie de Esta noche cruzamos el Mississippi versión 2018.

En esta primera edición participarán los componentes del estudio creativo Device y la ilustradora Malika Favre. Una actividad gratuita alrededor del diseño y la creatividad pero desde un punto de vista mas divertido e interactivo con el público.

Un evento organizado por Sebastián Baptista, alumni de BAU que curso el Máster en Motion Graphics.

Jueves 15 de marzo
A las 20:00 h
Imagin café
Pelai 11, Barcelona

Facebook

 

 

Share