La il·lustració, una professió de futur

[CAT]
El Postgrau en Il·lustració organitza una xerrada oberta amb Javier Royo, Natalia Zaratiegui i Martin Tognola, tres professionals d’àmplia trajectòria i establerts a Barcelona que parlaran de la seva experiència com il·lustradors i de la situació actual d’aquesta disciplina artística.

Javi Royo. Aquest il·lustrador i dissenyador gràfic treballa en il·lustració editorial, infantil, il·lustració aplicada a producte, còmics, retrats, gràfica aplicada al retail i mapes il·lustrats; també com a dissenyador gràfic.

Natalia Zariategui. Després llicenciar-se en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona va estudiar Il·lustració a l’Escola Massana. Ha publicat en fanzines, revistes i editorials i ha realitzat treballs de publicitat i comunicació. És fundadora de la galeria Crom, un espai dedicat al dibuix i la il·lustració.

Martin Tognola. Il·lustrador especialitzat en premsa, va col·laborar durant més de 15 anys amb el Periódico de Catalunya i, entre molts (Orsai, Ñ suplement de cultura, El Món, La Vanguardia, Público, Rockdelux, Madriz, Mujer21, Woman, Mia, Kult …) setmanalment amb la revista Time Out Barcelona.

Dimecres 14 de març
A les 18:00 h.
Espai Polivalent, edifici A
Entrada gratuïta. Aforament limitat.

Javi Royo

 

Martin Tognola

 

Natalia Zariategui

 

La ilustración, una profesión de futuro
[CAST]
El Posgrado en Ilustración organiza una charla abierta con Javier Royo, Natalia Zaratiegui y Martin Tognola, tres profesionales de amplia trayectoria y afincados en Barcelona que hablarán de su experiencia como ilustradores y de la situación actual de esta disciplina artística.

Javi Royo. Este ilustrador y diseñador gráfico trabaja en ilustración editorial, infantil, ilustración aplicada a producto, comics, retratos, gráfica aplicada al retail y mapas ilustrados; también como diseñador gráfico.
Natalia Zariategui. Tras licenciarse en Historia del Arte por la Universidad de Barcelona estudió Ilustración en la Escuela Massana. Ha publicado en fanzines, revistas y editoriales y ha realizado trabajos de publicidad y comunicación. Es fundadora de la galería Cromo, un espacio dedicado al dibujo y la ilustración.
Martin Tognola. Ilustrador especializado en prensa, colaboró durante mas de 15 años con el Periódico de Catalunya y, entre otros muchos (Orsai, Ñ suplemento de cultura, Le Monde, La Vanguardia, Público, Rockdelux, Madriz, Mujer21, Woman, Mia, Kult…) semanalmente con la revista Time Out Barcelona.

Miércoles 14 de marzo
A las 18:00 h.
Espacio Polivalente, edificio A
Entrada gratuita. Aforo limitado.

 

Share