HRTZ 3, Festival Audiovisual de BAU

[CAT]
S’acosta la 3a edició del festival audiovisual HRTZ, una iniciativa dels estudiants del Grau de BAU (itinerari de disseny audiovisual) que no et pots perdre si t’interessa la creativitat, la innovació o l’art relacionat amb les noves tecnologies i la creació digital.

El programa d’enguany inclou ponències, tallers, exposicions, instal·lacions audiovisuals i fins i tot actuacions en directe.
El web de l’esdeveniment inclou un text molt interessant, que a manera de manifest, explica la seva particular manera d’entendre la creació d’una imatge. Encara que us recomanem una lectura atenta i completa del text original aquí teniu un intent de resum de la idea:
S’encén l’espurna que crea l’ombra, una ombra que imita la realitat, que es converteix en realitat i queda atrapada dins d’una imatge; una imatge del que va ser i que passa a ser el present del que ha passat. L’espai, el temps al costat de l’experiència creen vida, l’imaginari es dispara per crear històries subjectives d’una mateixa història.

Tot amb entrada gratuïta.
Del 19 al 22 de març.

Informa’t
Facebook
Instagram
#hrtz2018

 

HRTZ 3, Festival Audovisual de BAU
[CAST]
Se acerca la 3ª edición del festival audiovisual HRTZ, una iniciativa de los estudiantes del Grado de BAU (itinerario de diseño audiovisual) que no te puedes perder si te interesa la creatividad, la innovación o el arte relacionado con las nuevas tecnologías y la creación digital. 
El programa de este año incluye ponencias, talleres, exposiciones, instalaciones audiovisuales y hasta actuaciones en directo.

La web del evento incluye un texto muy interesante, que a modo de manifestó, explica su particular manera de entender la creación de una imagen. Aunque os recomendamos una lectura atenta y completa del texto original aquí tenéis un intento de resumen de la idea:
Se enciende la chispa que crea la sombra, una sombra que imita la realidad, que se convierte en realidad y queda atrapada dentro de una imagen; una imagen de lo que fue y que pasa a ser el presente de lo pasado. El espacio, el tiempo junto a la experiencia crean vida, el imaginario se dispara para crear historias subjetivas de una misma historia.

Entrada gratuita
Del 19 al 22 de marzo.

Infórmate
Facebook
Instagram 
#hrtz2018

HRTZ FESTIVAL 2018 from HRTZ festival on Vimeo.

Share