Sito Mújica. Screenshot

Professorat_Art_

[CAT]
La galeria L & B contemporary art de Poblenou presenta Screenshot una exposició de Sito Mújica, coordinador del Postgrau d’Il·lustració Digital i Nous Mitjans de BAU.

Sito Mújica porta anys configurant un treball basat en la còpia sistemàtica de fotografies alienes que circulen a Internet, emprant el dibuix i l’aquarel·la de manera preciosista, per després tornar a posar-les en circulació, traduïdes a un altre llenguatge. 
Apassionat pels efectes cognitius i culturals de la web semàntica, Mújica ha aprofundit durant més d’una dècada en l’apropiacionisme i la revisió, elaborant meta-obres, que l’artista engloba sota la denominació Copiades.
Després d’un any d’experimentació i incursió en nous llenguatges —tant en tècnica com en suports— Sito Mújica presenta una àmplia exposició que inclou, a més de les seves recents aquarel·les, acrílics sobre cartró, fusta i tela, ceràmica i objectes.
Sito Mújica viu i treballa a Barcelona. Ha realitzat exposicions individuals i col·lectives a museus i galeries de tot el món; ha col·laborat amb fotògrafs de referència i participat en diferents projectes editorials.

Galeria L & B
Àlaba 58, Barcelona | M Bogatell
Inauguració
Divendres 9 de març
A les 19:00 h., amb la presència de l’artista.

Exposició
Del 9 de març al 27 d’abril de 2018

 

Sito Mújica. Screenshot
Profesorado_Arte_

[CAST]
La galería L&B contemporary art de Poblenou presenta Screenshot una exposición de Sito Mújica, coordinador del Posgrado de Ilustración Digital y Nuevos Medios de BAU.

Sito Mújica lleva años configurando un trabajo basado en la copia sistemática de fotografías ajenas que circulan en Internet, empleando el dibujo y la acuarela de manera preciosista, para luego volver a ponerlas en circulación, traducidas a otro lenguaje. Apasionado por los efectos cognitivos y culturales de la web semántica, Mújica ha ahondado durante más de una década en el apropiacionismo y la revisión, elaborando meta-obras, que el artista engloba bajo la denominación Copiadas.
Tras un año de experimentación e incursión en nuevos lenguajes —tanto en técnica como en soportes— Sito Mújica presenta una amplia exposición que incluye, además de sus recientes acuarelas, acrílicos sobre cartón, madera y tela, cerámica y objetos.
Sito Mújica vive y trabaja en Barcelona. Ha realizado exposiciones individuales y colectivas en museos y galerías de todo el mundo; ha colaborado con fotógrafos de referencia y participado en diferentes proyectos editoriales.

Galería L&B
Àlaba 58, Barcelona | M Bogatell
Inauguración
Viernes 9 de marzo
A las 19:00 h., con la presencia del artista.

Exposición
Del 9 de marzo al 27 de abril de 2018

 

Share