Refugis_Relats

Estudiants_Interiors_

[CAT]
L’assignatura Taller d’Espai II, de l’àrea de Projectes – sota la tutoria de la Mariona Genís i Joan Maroto– ha proposat el disseny, fabricació i muntatge a escala 1: 1 d’un refugi d’intimitat en una estructura co-produïda amb l’objectiu que l’estudiant realitzi una primera aproximació al disseny atmosfèric / fenomenològic mitjançant la construcció d’un refugi fet amb fils de llana.

El projecte es realitzava en grups de 3 persones i l’estructura de suport inicial havia d’estar basada en un relat (inventat o apropiat).

Aquí us deixem algunes imatges del procés i el resultat final.

 

Refugios_Relatos
Estudiantes_Interiores_

[CAST]
La asignatura Taller de Espacio II, del área de Proyectos –bajo la tutoría de Mariona Genís y Joan Maroto– ha propuesto el diseño, fabricación y montaje a escala 1:1 de un refugio de intimidad en una estructura co-producida con el objetivo de que el estudiante realice una primera aproximación al diseño atmosférico/fenomenológico mediante la construcción de un refugio realizado con hilos de lana.
El proyecto se realizaba en grupos de 3 personas y la estructura de soporte inicial tenía que estar basada en un relato (inventado o apropiado).

Aquí os dejamos algunas imágenes del proceso y el resultado final.

Share