BAU al Saló de l’Ensenyament i Saló Futura

[CAT]
Del 14 al 18 de març, se celebra una nova edició del Saló de l’Ensenyament de Barcelona, la principal fira d’estudis superiors i universitaris de Catalunya. Aquest any, BAU ocuparà un espai de grans dimensions al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona on presentarà oficialment la nova identitat de marca.

Paral·lelament, BAU estarà també al Saló Futura de màsters i postgraus els dies 16 i 17 de març amb els nous programes de formació contínua per al curs 2018-19.

Si vols invitacions, demana-les a la Secretaria de BAU.

A banda del Saló, el dissabte 17 de març BAU obrirà les seves portes en una jornada dedicada a rebre totes aquelles persones interessades en conèixer el centre i informar-se sobre els estudis de Grau. 
Durant la jornada s’oferiran xerrades informatives (11 h, 12:30 h, 16 h i 17:30 h) i visites guiades pels edificis A i B.

Entrada lliure sense necessitat d’inscripció. Us hi esperem!

 

BAU en el Saló de l’Ensenyament y Saló Futura
[CAST]
Del 14 al 18 de marzo, se celebra una nueva edición del Saló de l’Ensenyament de Barcelona, la principal feria de estudios superiores y universitarios de Cataluña. Este año, BAU ocupará un espacio de grandes dimensiones en el recinto Montjuich de Fira de Barcelona donde presentará oficialmente la nueva identidad de marca.

Paralelamente, BAU estará también en el Saló Futura de másters y posgrados los días 16 y 17 de marzo con los nuevos programas de formación continua para el curso 2018-19.

Si quieres invitaciones, pídelas en la Secretaría de BAU.

Al margen del Saló, el sábado 17 de marzo BAU abrirá sus puertas en una jornada dedicada a recibir todas aquellas personas interesadas en conocer el centro e informarse sobre los estudios de Grado. 
Durante la jornada se ofrecerán charlas informativas (11 h, 12:30 h, 16 h i 17:30 h) y visitas guiadas por los edificios A y B.

Entrada libre sin necesidad de inscripción. ¡Os esperamos!

Share