Moritz Feed Dog

[CAT]
Des de 2015, Barcelona acull el Festival Moritz Feed Dog, el primer de cinema documental de moda que es celebra a Espanya i que ho fa sota una premissa clara: la moda és cultura.

Moritz Feed Dog pretén mostrar al gran públic la riquesa i complexitat d’aquesta disciplina, abordant-la com a fenòmen cultural viu i en transformació i com a reflex de la societat i la seva història, amb l’objectiu de donar a conèixer el seu particular univers a través d’obres d’indubtable qualitat cinematogràfica.

L’edició d’enguany compta amb una extensa programació que es desenvoluparà fins el diumenge 25 de març i en la qual entre moltes de les meravelles que es podran veure podem destacar la pel·lícula de Menna Laura Meijer, We Margiela, en la qual es recull el procés creatiu del genial creador belga, capaç de convertir-se en una icona de la moda amb la marca menys comercial de la història.

Un festival cinematogràfic indispensable per als amants de la moda i per a tots aquells interessats per la cultura.

Agraïm a l’organització del festival el seu treball en la difusió del món de la moda que també és un dels interessos de BAU i us animem a tots a assistir a les projeccions.

 

Moritz Feed Dog

[CAST]
Desde 2015, Barcelona acoge el Festival Moritz Feed Dog, el primer festival de cine documental de moda que se celebra en España y que lo hace bajo una premisa clara: la moda es cultura.

Moritz Feed Dog pretende mostrar al gran público la riqueza y complejidad de dicha disciplina, abordándola como fenómeno cultural vivo y en transformación y como reflejo de la sociedad y su historia, con el objetivo de dar a conocer su particular universo a través de obras de indudable calidad cinematográfica.

La edición de este año cuenta con una extensa programación que se desarrollará hasta el domingo 25 de marzo y en la que entre muchas de las maravillas que se podrán ver podemos destacar la película de Menna Laura Meijer, We Margiela, en la que se recoge el proceso creativo del genial creador belga, capaz de convertirse en un icono de la moda con la marca menos comercial de la historia.

Un festival cinematográfico indispensable para los amantes de la moda y para todos aquellos interesados por la cultura.

Agradecemos a la organización del festival su trabajo en la difusión del mundo de la moda que también es uno de los intereses de BAU y os animamos a todos a asistir a las proyecciones.

Share