Alumni BAU al Festival de Cannes 2018

[CAT]
El curtmetratge From the Same Thread produït en la passada edició del Màster en Animació Stop Motion de BAU, participarà al Festival de Cannes 2018, on formarà part de The Cannes Short Film Corner, una secció no competitiva en la que estarà gràcies a la selecció d’ANNY Animation Nights New York en què també va participar.

Alguns curtmetratges dels estudiants de la passada edició del Màster han estat seleccionats en diferents festivals arreu del món.

El citat From the same Thread dirigit per les alumni Phaedra Derizioti, Rucha Dhayarkar, Lorene Friesenbichler i Antonia Piña, compta a més amb la selecció en els festivals de Mont-real, Stoptrik, Kino Fest, Balkanima, Animasivo, Craft, Thessaloniki, Lisboa, Prime, FIFEM, Piccolo, Animac, ANNY i Bilbao a més de dos premis, un del Craft International Animation Festival a Indonèsia i un altre del ASIFA Hellas.

Tuning un altre dels curtmetratges produïts en la passada edició del Màster, de l’equip de directors format pels alumni Giovanni Aguilar, Gaspare Savio El Vacco, Juan Vásquez i Ferran Viura Salas ha estat seleccionat en festivals de Montréal, Los Angeles, Palm Springs, Anime Carib, Cinema Criança, Manchester, Animac (Lleida), Bangla Desh, Budapest i Farmville (Virginia-USA).

Felicitem un cop més a tots els nostres estudiants; ens il·lusiona veure com els seus projectes finals de màster van arribant lluny, i esperem que serveixi d’al·licient i estímul per als estudiants de la present edició que ara comencen el seu projecte final.

Més informació sobre el Màster en Animació Stop Motion aquí.

 

 

Alumni BAU en el Festival de Cannes 2018

[CAST]
El cortometraje From the Same Thread producido en la pasada edición del Máster en Animación Stop Motion de BAU, participará en el Festival de Cannes 2018, donde formará parte de The Cannes Short Film Corner, una sección no competitiva en la que estará gracias a la selección de ANNY Animation Nights New York en la que también participó.

Algunos cortometrajes de los estudiantes de la pasada edición del Máster han sido seleccionados en diferentes festivales alrededor del mundo.

El citado From the same Thread dirigido por las alumni Phaedra Derizioti, Rucha Dhayarkar, Lorène Friesenbichler y Antonia Piña, cuenta además con la selección en los festivales de Montreal, Stoptrik, Kino Fest, Balkanima, Animasivo, Craft, Thessaloniki, Lisboa, Prime, FIFEM, Piccolo, Animac, ANNY y Bilbao además de dos premios, uno del Craft International Animation Festival en Indonesia y otro del ASIFA Hellas.

Tuning otro de los cortometrajes producidos en la pasada edición del Máster, del equipo de directores formado por los alumni Giovanni Aguilar, Gaspare Savio Lo Vacco, Juan Vásquez y Ferran Viura Salas ha sido seleccionado en festivales de Montréal, Los Angeles, Palm Springs, Anime Caribe, Cinema Crianza, Manchester, Animac (Lerida), Bangladesh, Budapest y Farmville (Virginia-USA).

Felicitamos una vez más a todos nuestros estudiantes; nos ilusiona ver cómo sus proyectos finales de máster van llegando lejos, y esperamos que sirva de aliciente y estímulo para los estudiantes de la presente edición que ahora comienzan su proyecto final.

Mas información sobre el Máster en Animación Stop Motion aquí.

Share