Taller d’Els diccionaris

(CAT)
Els diccionaris és una col·lecció temàtica per reviure i difondre paraules poc utilitzades de la llengua catalana a través de diferents suports i formats.

Els diccionaris és un projecte de la alumni Marta Salarich amb una publicació dedicada a la paraula Festa de la qual ja vam parlar al blog de BAU.

D’aquí a uns dies el projecte es presenta en el marc de la fira Artslibris, i proposa a més a més un taller amb el nom de Diccionari Exquisit. El taller explorarà el diccionari clàssic a través de la tècnica de cadàver exquisit per transformar-lo i crear, de forma col·lectiva, un nou diccionari temàtic. Un llibre on tothom pot expressar la seva idea del concepte proposat per a l’ocasió: la festa. El taller s’adreça a tots aquells que tinguin una sensibilitat envers les paraules i un interès en el paper i el llibre com a suport d’expressió.

Artslibris
Centre d’Arts Santa Mònica
Del 21 al 23 d’abril
Taller Diccionari Exquisit
Diumenge 22 d’abril
A les 17:30 h
Places limitades
Inscripcions
coordinacioasm@magmacultura.net
comunicacio@artslibris.cat

Taller de Els diccionaris

(CAST)
Els diccionaris es una colección temática para revivir y difundir palabras poco utilizadas de la lengua catalana a través de diferentes soportes y formatos.

Els diccionaris es un proyecto de la alumni Marta Salarich con una publicación dedicada a la palabra Festa de la que ya hablamos en el blog de BAU.

Dentro de unos días el proyecto se presenta en el marco de la feria Artslibris, y propone además un taller con el nombre de Diccionari Exquisit.

El taller explorará el diccionario clásico a través de la técnica del cadáver exquisito para transformarlo y crear, de forma colectiva, un nuevo diccionario temático. Un libro donde todo el mundo pueda expresar su idea del concepto propuesto para la ocasión: la fiesta.
El taller está dirigido a todos aquellos que tengan una sensibilidad por las palabras y un interés por el papel y el libro como soporte de expresión.

Artslibris
Centre d’Arts Santa Mònica
Del 21 al 23 de abril
Taller Diccionari Exquisit
Domingo 22 de abril
A las 17:30 h
Plazas limitadas
Inscripciónes
coordinacioasm@magmacultura.net
comunicacio@artslibris.cat

Share