La professora Laura Pérez Vernetti obté el Gran Premi del Saló del Còmic 2018

[CAT]
Laura Pérez Vernetti és llicenciada en Belles Arts i s’ha dedicat professionalment al còmic. Com a autora ha dibuixat històries amb els seus propis guions i ha treballat amb guionistes com Onliyú, Joseph Casa Lo Duca, Antonio Altarriba i, sobretot, Felipe Hernández Cava.

Va col·laborar durant deu anys amb la mítica revista El Víbora; ha exposat en diverses ocasions al Saló del Còmic de Barcelona; i ha publicat diversos àlbums com El toro blanco, Markheim, Las habitaciones desmanteladas, Macandé, Las mil y una noches, No ballena, Susana, Amores locos, El brillo del gato negro o Sarà Servito. També ha realitzat adaptacions gràfiques de diversos poetes en novel·les gràfiques com Pessoa & cia , El caso Maiakovski, Poémic. Ocho poemas., Yo, Rilke y Viñetas de plata.

Laura és professora del Màster de Disseny Gràfic de BAU i, des de fa molts anys, imparteix workshops d’Il·lustració.

Des de BAU, ens unim a les felicitacions que sens dubte està rebent aquests dies pel seu treball i la seva llarga dedicació al món del còmic.

Voleu veure l’entrevista que li ha fet betevé?

 

 

La profesora Laura Pérez Vernetti obtiene el Gran Premio del Salón del Cómic 2017

[CAST]
Laura Pérez Vernetti es licenciada en Bellas Artes y se ha dedicado profesionalmente al cómic. Como autora ha dibujado historias con sus propios guiones y ha trabajado con guionistas como Onliyú, Joseph Marie Lo Duca, Antonio Altarriba y, sobre todo, Felipe Hernández Cava.

Colaboró durante diez años con la mítica revista El Víbora; ha expuesto en diversas ocasiones en el Salón del Cómic de Barcelona; y ha publicado diversos álbumes como El toro blanco, Markheim, Las habitaciones desmanteladas, Macandé, Las mil y una noches, No ballena, Susana, Amores locos, El brillo del gato negro o Sarà Servito. También ha realizado adaptaciones gráficas de varios poetas en novelas gráficas como Pessoa & cia , El caso Maiakovski, Poémic. Ocho poemas., Yo, Rilke y Viñetas de plata.

Laura es profesora del Master de Diseño Gráfico de BAU y, desde hace muchos años, imparte workshops de Ilustración.

Desde BAU, nos unimos a las felicitaciones que sin duda está recibiendo estos días por su trabajo y su larga dedicación al mundo del cómic.

¿Queréis ver la entrevista que le ha hecho betevé?

Share