La setmana del disseny gràfic

[CAT]
Del 23 al 27 d’abril, tindran lloc a BAU diverses activitats dedicades al disseny gràfic que coincideixen amb dues dates significatives: la del 23 d’abril Dia del llibre a Catalunya i el 27 d’abril Dia Mundial del Disseny Gràfic.

D’una banda, durant tota la setmana els estudiants de l’itinerari de disseny gràfic proposen diverses activitats agrupades sota el títol genèric d’Extrabold i entre les quals podem destacar la projecció de la pel·lícula Graphic Means. A més, s’han organitzat exposicions de projectes de referents femenins -reivindicant el paper de la dona en el disseny gràfic-; la realització d’un cartell col·laboratiu en format gegant; Dibumatón, una instal·lació inspirada en el fotomaton que canvia la fotografia pel dibuix; una festa a BAU el dijous 26 a la tarda que té prevista la seva prolongació nocturna al Razzmatazz; i conferències i altres sorpreses.

Estigueu atents al l’instagram @bau_extrabold per anar coneixent la programació completa.

D’altra banda, la Biblioteca de BAU, proposa oblidar-se dels llibres i dedica uns dies als fanzines amb una exposició al passadís d’entrada de l’edifici A; un servei de fanzinoteca durant tota la setmana i Papelmania BAU, i un espai itinerant i efímer per a l’intercanvi de fanzines i altres materials gràfics.

Una setmana per submergir-se en diferents facetes del fascinant món del disseny gràfic i la comunicació visual.

 

 

La semana del diseño gráfico

[CAST]
Del 23 al 27 de abril, tendrán lugar en BAU diversas actividades dedicadas al diseño gráfico que coinciden con dos fechas significativas: la del 23 de abril Día del libro en Cataluña y el 27 de abril Día Mundial del Diseño Gráfico.

Por un lado, durante toda la semana los estudiantes del itinerario de diseño gráfico proponen diversas actividades agrupadas bajo el título genérico de Extrabold y entre las que podemos destacar la proyección de la película Graphic Means. Además, se han organizado exposiciones de proyectos de referentes femeninos –reivindicando el papel de la mujer en el diseño gráfico-; la realización de un cartel colaborativo en formato gigante; Dibumatón, una instalación inspirada en el fotomatón que cambia la fotografía por el dibujo; una fiesta en BAU el jueves 26 por la tarde que tiene prevista su prolongación nocturna en el Razzmatazz; y conferencias y otras sorpresas. Permaneced atentos al instagram @bau_extrabold para ir conociendo la programación completa.

Por otro lado, la Biblioteca de BAU propone olvidarse de los libros y dedica unos días a los fanzines con una exposición en el pasillo de entrada del edificio A, un servicio de fanzinoteca durante toda la semana y Papelmania BAU, un espacio itinerante y efímero para el intercambio de fanzines y otros materiales gráficos.

Una semana para sumergirse en distintas facetas del fascinante mundo del diseño gráfico y la comunicación visual.

 

Share