Extrabold, festival de disseny gràfic

[CAT]

Del 23 al 27 d’abril

Coincidint amb Sant Jordi i en el marc de la setmana del disseny gràfic que celebrem a BAU, els estudiants de l’itinerari de Disseny Gràfic del Grau han organtizat Extrabold, un festival de disseny gràfic experimental de tints surrealistes.

Així ho expressen els estudiants involucrats a través d’aquest manifest:
Extrabold és un festival de disseny gràfic on compartir (gos salsitxa), observar, criticar (Excavadora) i desaprendre. Intentem dur tot allò extra (Senyor amb alts nivells de colesterol) a l’ordre del dia, utilitzant les nostres eines de dissenyadors/es (cohet del espai sideral) gràfics.
Per a nosaltres el disseny no son tan sols ordinadors, cartells, webs, maquetació… és una forma d’expresar-nos (Gat en estat de shock anafilàctic) de mirar i de reinterpretar.
Extrabold significa tot això i molt més. O potser res d’això i bastant poca cosa més, no se, tampoc és que estigui cobrant per escriure això.(Octogenària fent top-less amb tanga prenent el sol.)

El programa d’Extrabold inclou una expo feminista, cartes d’amor gegants, letter press, dibumatón, patterns interactius i projectes d’alumnes que estaran ocupant diferents espais de l’edifici A.
A més, festa final el dijous 26 a la tarda-nit al Centre i de matinada -ja el 27 d’abril dia mundial del disseny gràfic- al Razzmatazz.
I durant tota la setmana a la biblioteca de BAU i els seus voltants, fanzines.

L’entrada és lliure i gratuïta. T’ho perdràs?

 

[CAST]

Extrabold, festival de diseño gráfico

Del 23 al 27 de abril

Coincidiendo con Sant Jordi y en el marco de la semana del diseño gráfico que celebramos en BAU, los estudiantes del itinerario de Diseño Gráfico del Grado han organizado Extrabold, un festival de diseño gráfico experimental de tintes surrealistas. Así lo expresan los estudiantes involucrados a través de este manifiesto:
Extrabold és un festival de diseño gráfico donde compartir (perro salchicha), observar, criticar (excavadora) y desprender. Intentamos llevar todo aquello extra (señor con altos niveles de colesterol) a la orden del día, utilizando nuestras herramientas de diseñadores/as (cohete del espacio sideral) gráficos.
Para nosotros (los estudiantes) el diseño no son tan sólo ordenadores, carteles, webs, maquetación.. es una forma de expresarnos (gato en estado de shock anafiláctico) de mirar y de reinterpretar.
Extrabold significa todo esto y mucho más. O quizá nada de esto y poca cosa más, no se, tampoco es que esté cobrando por escribir esto(octogenaria haciendo top-less con tanga tomando el sol).

El programa de Extrabold incluye una expo feminista, cartas de amor gigantes, letter press, dibumatón, patterns interactivos y proyectos de alumnos que estarán ocupando distintos espacios del edificio A.
Además, fiesta final el jueves 26 por la tarde-noche en el Centro y de madrugada –ya el 27 de abril día mundial del diseño gráfico- en el Razzmatazz.
Y durante toda la semana en la biblioteca de BAU y sus alrededores, fanzines.

Entrada libre y gratuita. ¿Te lo vas a perder?

Share