L’spot “Què és BAU?” seleccionat en els The Motion Awards

[CAT]
Un spot de BAU realitzat per estudiants de l’itinerari de Disseny Audiovisual el passat curs, ha estat seleccionat en els prestigiosos premis The Motion Awards a la categoria d’estudiants, projecte en grup.

El projecte, autoria de Marc Blanch, Albert Freixas, Lucca Geuna i Laura Subirats, va ser un encàrrec de la Direcció del Centre. El briefing era senzill: l’spot havia de transmetre l’ADN de BAU.

El proper dimecres 2 de maig, es coneixeran els guanyadors; però sigui quin sigui el resultat, aquests estudiants ens han demostrat amb el seu treball que poden estar a l’alçada dels millors i començar a escriure el seu futur.

 

El spot “¿Qué es BAU?”, seleccionado en los The Motion Awards

[CAST]
Un spot de BAU realizado por estudiantes del itinerario de Diseño Audiovisual el pasado curso, ha sido seleccionado en los prestigiosos premios The Motion Awards en la categoría de estudiantes, proyecto en grupo.

El proyecto, autoría de Marc Blanch, Albert Freixas, Lucca Geuna y Laura Subirats, fue un encargo de la Dirección del Centro. El briefing era sencillo: el spot debía transmitir el ADN de BAU.

El próximo miércoles 2 de mayo, se conocerán los ganadores; pero sea cual sea el resultado, estos estudiantes nos han demostrado con su trabajo que pueden estar a la altura de los mejores y empezar a escribir su futuro.

 

¿Qué es BAU? (Versión Castellano) from BAU, Centre Universitari Disseny on Vimeo.

Share