Rebecca Mutell rep el Premi Extraordinari de Doctorat

[Cat]

La Dra. Rebecca Mutell, membre de GREDITS, Coordinadora de l’Àrea de cultura de BAU i fotògrafa professional, ha recollit el Premi Extraordinari de Doctorat que se li va concedir per la seva tesi doctoral Atrapant la llum. Origen i materialitat de la fotografia.

Aquest guardó valora diferents aspectes de la tesi doctoral i només poden optar al premi aquelles tesis que hagin obtingut la menció cum laude.

Rebecca Mutell recibe el Premio Extraordinario de Doctorado

[Cast]

La Dra. Rebecca Mutell, miembro de GREDITS, Coordinadora del Área de cultura de BAU y fotógrafa profesional, ha recogido el Premio Extraordinario de Doctorado que se le concedió por su tesis doctoral Atrapando la luz. Origen y materialidad de la fotografía.

Este galardón valora distintos aspectos de la tesis doctoral y sólo pueden optar al premio aquellas tesis que hayan obtenido la mención cum laude.

Share